Rólunk mondták

Pistyur Veronika-400x400.jpg

"Határozottság, megilletődöttség, rajongás, bizonyítási vágy, nyílt tekintetek, befogadás és tanulási vágy. Az első találkozás ilyesmi élményeket és érzeteket keltett. Az FMN-es lányok a néhány évvel ezelőtti vehemenciámra emlékeztetettek, amikor először éreztem, hogy mindent tudni és érteni szeretnék a körülöttem lévő világból. Főleg azt megtanulni nálam tapasztaltabbaktól, hogyan lehetek rá hatással. Szokatlan volt ilyen sok embertől egyszerre érezni ezt a szándékot és megtapasztalni a közösség közvetlenségét. Azt, ahogy az FMN identitást és tartást ad a csapat tagjainak. Biztos bázist és nélkülözhetetlen kezdő lökést, a megbízható kapcsolatok erejét és elérését. Hogy mindig legyen hova visszanyúlni támogatásért, bíztatásért, egy megerősítő pillantásért és összemosolygásért. A kapcsolatokon túl, ez az a tudásra és teljesítményre épülő önbizalom, ami nélkül nehezen képzelhető el kiegyensúlyozott pálya/élet, és ami még mindig nem elég fiatal nő sajátja. Az FMN példa arra, hogy meg lehet csinálni."

Pistyur Veronika

CEO 

Brige Budapest

"Az FMN olyan tudatosságot ad a tagjainak a karrierjük kezdetéhez, amit ma kevesen. Üzleti szemlélettel működik az Egyesület, így kiváló vállalati kapcsolatokkal is büszkélkedhetnek. A tagok képzéseken vehetnek részt, ami segíti őket érvényesülni a munka világában. Mentorként úgy gondolom, hogy az első élmények meghatározóak az életben. Mindenből van „egy első”, ami mintaként jelenik meg a viselkedésünkben. A karrierünk kezdete is ilyen…egy minta arra, hogyan érdemes alakítani a szakmai tapasztalatokat, képződni, fejlődni, önmagunkkal foglalkozni. Minta a váltásra, az önérvényesítésre is. Az FMN jól szervezett formában évek óta adja át a tudást a generációknak. Segítik mindezt a heti rendszersségű találkozók, a nagy létszámú rendezvények, a folyamatos kommunikáció, külső trénerekkel megvalósuló tréningek. Támogató, ugyanakkor közvetlen légkör az, amiben a lányok működnek. Ma már munkaerőpiaci előny, ha valaki elmondhatja magáról, hogy aktív tagja az FMN-nek. Nagyon jó érzés, hogy évek óta a mentoruk lehetek!"

séleiannamária.jpg

Sélei Annamária

ügyvezető igazgató

HRessence

grecskóhajnalka.jpg

"A HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok elkötelezett a nők karrierútjának támogatásában. 2012 ősze óta valósítjuk meg a Női Karrier Sarkot, amely mára rendezvényünk egyik legpezsgőbb programhelyszíne lett. 2014-ben pedig elsőként szerveztük meg a Jobline Női Karriernapot, mely azóta is minden évben nagy népszerűségnek örvend. Az események alkalmával a nők elhelyezkedési esélyeinek javításában a lelkes hölgykoszorú, az FMN - Female Management Network csapata segítette az álláskeresőket. Stílus- és protokoll tanácsadással, tréningekkel, pszichológiai tesztekkel szakszerűen támogatták az érdeklődőket, valamint a lehetőségek könnyebb megtalálása érdekében ismertették az résztvevő kiállítók női- vagy családbarát munkahely programját. Az Egyesület képviselői küldetésükhöz hűen, lehetőséget biztosítottak a változtatásra, mindvégig irányt mutattak az álláskeresés útvesztőjében, és rávilágítottak arra, hogy nőként sem kell választanunk a család és a karrier között. Ez úton köszönjük a kiváló szakmai támogatást! Bízunk benne, hogy a jövőben is együttműködő partnereink között üdvözölhetjük az FMN-t!

Grecskó Hajnalka

szervező

HVG állásbörze