Kik vagyunk mi?

Női karriermenedzsmenttel foglalkozó szervezetként munkánk során azt kívánjuk elérni, hogy a nők képesek legyenek lehetőségeik teljes kihasználására, tisztában legyenek jövőbeli karrierlehetőségeikkel és megismerjék tapasztalt, sikeres személyek történeteit, tanácsait. Szeretnénk, hogy az FMN tagjai már az egyetemi évek alatt tudatosan építsék karrierjüket, majd a „nagybetűs Életbe” kikerülve magabiztos, ambiciózus pályakezdők, hosszú távon pedig sikeresek legyenek, illetve egy többgenerációs női kapcsolat- és tudásbázist hozzanak létre.

Hogyan működünk?

Egyesületünk fontos elemét képezi a felépítése, amelyet egy vállalatéhoz lehet hasonlítani, ezzel is megtapasztalva a munkát olyan körülmények között, amelyek nagy valószínűséggel várhatnak ránk a jövőben.

Szervezetünk négy divízióból áll, melyek a következők: vállalati kapcsolatok; marketing; HR; rendezvényszervező divízió. Tagjaink saját maguk dönthetik el, melyikbe szeretnének tartozni, de akár egyszerre több divízióban is tevékenykedhetnek. Céljaink megvalósításához heti rendszerességgel gyűléseken és tréningeken veszünk részt. Gyűléseinken az elkövetkezendő feladatok megtervezése, megvitatása kerül sorra, míg tréningjeinken a személyes fejlődés, az önismeret és a készségek fejlesztése a fő cél.

Mivel foglalkozunk?

Az FMN tagjai egy tanév során számos program szervezésében vehetnek részt. Egyesületünk minden évben két nagyelőadást szervez a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahová közismert, inspiráló személyeket hívunk meg, számunkra fontos témákról beszélgetünk. Emellett tagjaink hetente tréningeken, workshopokon vesznek részt, amelyet trénereink, de gyakran céges partnereink közreműködésével valósítunk meg. Állandó programunknak mondhatók a vállalati brunchok is, ahol egy céghez látogatunk el és kötetlen formában ismerjük meg működésüket. 

Szervezetünk tagjai 3 lépcsős mentoring programban is részt vesznek, ahol 3 különböző életszakaszban lévő mentor segíti őket tagságuk alatt, egy FMN lány, egy alumnánk, akik jellemzően már néhány éves munkatapasztalattal rendelkeznek, és egy külső mentor, aki általában közép-, vagy felsővezető egy vállalatnál.

Ezek mellett minden évben vannak időszakos projektjeink, amelyeket tagjaink ötletei alapján igyekszünk megvalósítani. Szerveztünk már tréningsorozatot IT és Sales témában, részt veszünk a HVG állásbörzén, középiskolákba látogatunk el pályaorientációs programot tartani, és a Sziget fesztivál CIVIL SZIGET részén is találkozhattok velünk.

Felépítésünk:

001-handshake.png

Vállalati kapcsolatok és pénzügyek

008-pie-chart.png

Marketing

004-team.png

HR és társadalmi

kapcsolatok

005-calendar.png

Rendezvényszervezés