Kik vagyunk mi?

Az FMN Magyarországon egyedülálló női diákszervezet, amely támogató, baráti közösségként biztosítja a jelentős szakmai, önismereti fejlődést, valamint értékes szakmai kapcsolati hálót biztosít tagjai számára. Tevékenységi körünkbe tartozik előadások, tréningek szervezése, valamint egy háromlépcsős mentorprogram biztosítása aktív tagjaink számára. Célunk, hogy a szervezetből kikerülő lányok magabiztosabban és szakmailag felkészültebben léphessenek ki a munkaerőpiacra.

Hogyan működünk?

Aktív tagjaink négy csapatban tevékenykedhetnek az érdeklődési körüknek megfelelően, melyek a szervezet hatékony működéséért felelnek. A HR, Marketing, PR vagy Vállalati kapcsolatok csapatban a tagjaink olyan szakmai tapasztalatra tehetnek szert, ami a későbbiekben akár állásinterjúkon is megállja a helyét. Kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően folyamatosan kapunk különböző álláslehetőségeket alumnáinktól és vállalati partnereinktől, így könnyítve tagjaink számára a munkaerőpiacra való kilépést.

Mivel foglalkozunk?

Számos vállalati partnerünk segítségével valósítjuk meg soft, illetve hard skill tréningjeinket, előadásainkon pedig gyakran találkozhatnak a résztvevők ismert és elismert előadókkal. Hatalmas elismerés számunkra, hogy a több, mint 10 éve fennálló szervezetünk a tavalyi évben másodszor is elnyerte a Businesscoach Kft. Mentor Oscar díját, illetve az elmúlt évek során többször is megjelenhettünk különböző médiumokban is, legutóbb például a WeLoveBudapest.Hu említette meg a nagysikerű nőnapi előadásunkat. 

fmn logo szines.jpg

Felépítésünk:

001-handshake.png

Vállalati kapcsolatok

008-pie-chart.png

Marketing

004-team.png

HR 

005-calendar.png

PR