márc. 22., H

|

Microsoft Teams

Álláskeresés a pandémia alatt– FMN x Procter&Gamble

Elérkezett a következő eseményünk időpontja, amelynek keretében egy nyílt tréningre szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt! A tréning témája az Álláskeresés a pandémia alatt, így ebből adódóan mindenki számára fontos tanulságokat tartalmazhat.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Álláskeresés a pandémia alatt– FMN x Procter&Gamble

Time & Location

2021. márc. 22. 19:00

Microsoft Teams

About the Event

Elérkezett a következő eseményünk időpontja, amelynek keretében egy nyílt tréningre szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt!

A tréning témája az Álláskeresés a pandémia alatt, így ebből adódóan mindenki számára fontos tanulságokat tartalmazhat. Az előadást a P&G-nél jelenleg Regionális HR Managerként dolgozó Vass Zoltán fogja tartani, akinek már 6 éves toborzási tapasztalat van a háta mögött.

A következőkben egy rövid ismertetőt olvashattok a tréning témájáról!

A koronavírus okozta bizonytalanság nehéz helyzet elé állít mindenkit, köztük a munkavállalókat is. Ezért jogosan merülhet fel sokakban a kérdés, hogy hogyan és hol érdemes állást keresni.

A pandémia ideje alatt, ahol csak lehetett home office-ra álltak át a cégek, ezáltal a toborzás folyamata is átalakult, amihez mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak alkalmazkodni kellett. De hogy mégis hogyan alakult át ez a folyamat és mire kell figyelni, az a  tréning során kiderül.

A koronavírus egyik velejárója a munkakeresés során, hogy a személyes interjúkat felváltották az online térben megtartott beszélgetések. Ez mindenkit új nehézségek és kihívások elé állított, de ha megfelelően felkészülünk nem jelenthet ez problémát. Gyere el tréningünkre és tudj meg minél több hasznos tippet és trükköt, amivel sikeresen veheted ezt az akadályt is.

Ha felkeltette az érdeklődésed ez a rövid ismertető, és szívesen hallanál többet is a témáról, csatlakozz a Facebook eseményhez, hogy időben értesülhess a legfontosabb információkról!

Az előadás linkjét a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük.

Találkozzunk az előadáson!

Tickets

Ár

Menny.

Összesen

  • Álláskeresés a pandémia alatt

    Ft0

    Ft0

    0

    Ft0

Összesen

Ft0

Share This Event