Elnökség  2020/2021

facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png

Tóth Jázmin

Elnök

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem harmadéves Keleti nyelvek és kultúrák - Kínai szakos hallgatója vagyok, az FMN-hez elsőévesként csatlakoztam a 13.generáció tagjaként. Az előző tanévben Rendezvényszervezésért felelős alelnökként tevékenykedtem, idén pedig az elnöki pozíciót töltöm be. Eddigi FMN-es éveim alatt rengeteget fejlődtem mind szakmai mind pedig önismereti téren, emellett pedig számos új barátságra is szert tettem.  Az FMN már tagságom kezdete óta nagyon közel áll a szívemhez, így boldog vagyok, hogy ebben a tanévben elnökként képviselhetem a szervezetet. Arra törekszem, hogy a tagjaink minél többet fejlődhessenek és minél több nagyszerű élménnyel gazdagodjanak a tanév során. 

facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png
facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png

Szilvágyi Bíborka

Elnökhelyettes

Szilvágyi Bíborka vagyok, végzős hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemen, nemzetközi gazdálkodás szakon. Elsőévesként csatlakoztam a szervezethez, tele ambícióval és tanulási kedvvel. Tagságom során nagyon sokat tanultam a vállalati életről és nagyon sokféle szerepben és feladatban próbálhattam ki magam. A szakmai fejlődés mellett egy olyan támogató, baráti közösség részese lettem, ami segített kibontakozni és a legtöbbet kihozni magamból. A 2020/21-es tanévben az FMN elnökhelyetteseként szeretnék visszaadni az eddig kapott támogatásból, szeretném tovább erősíteni a szervezet értékeit, elősegíteni tagjaink fejlődését és munkámmal támogatni a szervezet sikeres működését. 

Kiss Fanni

Vállalati kapcsolatok alelnök

Kiss Fanni vagyok, jelenleg másodéves vezetés és szervezés mesterszakos hallgató. 2019 őszén csatlakoztam az egyesülethez, XIV. generációs lányként. Jelenleg már mindenféle túlzás nélkül el se tudom képzelni, hogy milyen lenne az életem az FMN nélkül. Az elmúlt évben rengeteget fejlődtem számos területen. Minden egyesületi program, legyen az gyűlés, csapatépítő, divíziótalálkozó vagy tréning adott nekem valamit, amit továbbviszek magammal, ezért nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen közösségnek lehetek a tagja. A lányok bizalmat szavaztak nekem, hogy idén a Vállalati kapcsolatokért és pénzügyekért felelős divíziót vezessem, így elérkezett az idő, hogy megpróbáljam a lehetetlent és alelnökként megpróbáljam visszaadni a szervezetnek, mindazt, amit én kaptam.

facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png

Léber Lilien

Marketing alelnök

Léber Lilien vagyok, Budapesti Corvinus Egyetem másodéves kereskedelem és marketing szakos hallgatója. Tavaly ősszel, az első egyetemi félévemben, a 14. generáció tagjaként csatlakoztam a FMN-hez, azóta a Marketing divízió csapatát erősítem. Ezalatt az egy év alatt rengeteget tanultam és fejlődtem, arról nem is beszélve, hogy mennyi élménnyel gazdagodhattam, legyen itt szó akár egy sikeres marketingkampányról, egy jó hangulatú csapatépítőről vagy egy tanulságos tréningről. Marketingért felelős alelnökként fontosnak tartom, hogy a divíziómba tartozó lányok megvalósíthassák kreatív elképzeléseiket, miközben az egyesület új arculatát is megerősítjük mindennapi tevékenységünk által.

facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png
facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png

Molnár Eszter Panni

PR alelnök

Molnár Eszter Panni vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem pénzügy mesterszakának első éves hallgatója. 2018 őszén, a csatlakozásomkor még nem sejtettem, amit ma már biztosan állíthatok, hogy az FMN több, mint egy sima corvinusos diákszervezet. Az itt töltött idő alatt számos érdekes projektben nyílt lehetőségem részt venni, miközben fontos dolgokat tanultam és rengeteg kihívással kerültem szembe, mindezeken túl pedig rengeteg fantasztikus, intelligens és hasonló gondolkodású emberrel ismerkedtem meg. Valahol ez is a lényege az egyetemi éveknek, hogy kimerészkedjünk a csigaházunkból, addig lehetetlennek tűnő célokat valósítsunk meg, és nem utolsó sorban rátaláljunk egy támogató közösségre, ahol igazán önmagunk lehetünk. Idén én is erre szeretném bátorítani a lányokat.

Máriás Dóra

HR alelnök

A Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakos, HR specializációs hallgatója vagyok. A HR divízióban csapatunkkal szervezetfejlesztésen, pre- és onboarding folyamatok fejlesztésén dolgozunk együtt. Személyes motivációmat a HR divízió tagjain túl az FMN-ben rejlő értékek és a szervezeti kultúra táplálja. Tagjaink egyetemen, munkahelyen megszerzett tudását egy soft skill fejlesztő kurzusprogram kialakításával szeretném támogatni. A 2020/2021-es tanév kezdetekor látott napvilágot a Career Skills Academy, melynek köszönhetően a tagjaink olyan tudásra tehetnek szert, amivel ténylegesen ki tudnak tűnni majd a munkaerőpiacon. Szakmai érdeklődési körömbe tartozik a szervezeti kultúra képzés, munkáltatói márkaépítés és jelöltélmény kialakítás, a generációk munkahelyi együttműködése és a well-being.