Elnökség  2021/2022

243095943_451210436203799_451801286989852136_n.jpg
facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png
IMG_1765.PNG
facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png

Léber Lilien
Elnök

Léber Lilien vagyok, Budapesti Corvinus Egyetem harmadéves kereskedelem és marketing alapszakos hallgatója. Két éve, a 14. generáció tagjaként csatlakoztam a FMN-hez, eleinte Marketing csapattagként, tavaly pedig Marketing alelnökként segítettem a szervezet működését. Az elmúlt évek során rengeteget fejlődtem szakmailag és önismeret terén is, és egy olyan inspiráló, támogató közösség tagjává válhattam, ahol igazán önmagam lehetek. Az elnöki évem során szeretném, ha visszatérhetnénk a jelenléti működéshez, hogy az újonnan érkező lányok is megtapasztalhassák, hogy milyen erő rejlik ebben a kis közösségben és milyen szuper lehetőségeket nyújt az FMN tagság!

Gyurisa Réka
Elnökhelyettes

Gyurisa Réka Boglárka vagyok, harmadéves kereskedelem és marketing szakos hallgató a Budapesti Gazdasági Egyetemen. 2020 márciusában csatlakoztam az FMN-be, ahol először a HR csapatot erősítettem, majd idén májustól elnökhelyettesként veszek részt az egyesület életében. Az elmúlt másfél év során rengeteg új dologban és élethelyzetben próbálhattam ki magam, ami által nemcsak szakmailag, de önmagam és a határaim megismerésében is sokat fejlődtem. Mindemellett az FMN egy nagyon támogató és motiváló közösség, ahol bátran ki merek lépni a komfortzónámból. Épp emiatt elnökhelyettesként az egyik legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a már aktív tagjainkat és az újonnan érkezett lányokat is egyaránt támogassam a szárnyaik bontogatásában!

unnamed.jpg

Balku Dóra
Vállalati kapcsolatok alelnök

Balku Dóra vagyok a Budapesti Corvinus Egyetemen Kereskedelem és Marketing alapszakjának végzős hallgatója. 2020 márciusában csatlakoztam az FMN-hez 15. generációsként. Tagságom kezdete óta a Vállalati kapcsolatok teamet erősítem, ahol az első 3 félévem során számtalan szerepben próbálhattam ki magam. A tagként eltöltött másfél év után döntöttem úgy, hogy megpályázom az alelnöki pozíciót és nagyon örülök, hogy bizalmat szavaztak nekem. Célom, hogy az idei tanév során a szervezet és jelenlegi vállalati partnereink közötti mélyebb kapcsolat jöjjön létre, valamint újabb kapcsolatokat hozzunk létre, melyek a partnereknek, az FMN-nek és a tagoknak is értéket teremt.

facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png
IMG_62.jpg

Spisák Dorottya
Marketing alelnök

Spisák Dorottya vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem harmadéves, kereskedelem és marketing szakos hallgatója. 2020 őszén csatlakoztam az egyesülethez, a 16. generáció tagjaként. Az elmúlt évben a marketing team tagja voltam, ahol azonnal beleszerettem a feladatok nyújtotta szabadságba és a kreatív energiákba, ami a teamet jellemzi. Ez alatt az egy év alatt rengeteg élménnyel gazdagodtam, és az alelnöki pozíció betöltésével minden nap azon dolgozom, hogy ezeket az élményeket, érzéseket és törődést visszaadjam az FMN-nek, a jelenlegi és jövőbeli új tagoknak. 

facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png
IMG_318.jpg

Bányai Rebeka
PR alelnök

Bányai Rebeka vagyok, harmadéves kereskedelem és marketing alapszakos hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemen. Másodévesként, 2020. szeptemberében csatlakoztam a Female Management Network-höz, ahol először vállalati divíziós tagként próbálhattam ki magam. Idén tavasszal, struktúraváltásunk után csatlakoztam a PR teamhez, aminek jelenleg az alelnöke vagyok. Az FMN-ben nem csak szakmailag fejlődtem, de önmagamat is megismertem, és rengeteg barátra tehettem szert. A PR teammel minden nap azon dolgozunk, hogy minél többen ismerjék az FMN-t, ápoljuk a diákszervezeti és nemzetközi kapcsolatainkat, és az Alumnáinkak szervezzünk rendezvényeket.

facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png
Kép.jpg

Szálkai Kornélia
HR alelnök

Szálkai Kornélia vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem harmadéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatója. Amikor az FMN-be jelentkeztem, fogalmam sem volt róla, hogy egy ennyire összetartó közeg részese lehetek, ahol lehetőség van arra, hogy tét nélkül hibázzunk, tartozzunk valahová, és végképp nem gondoltam volna, hogy egy apró diákszervezet ennyire sokat tud nyújtani a tagjai számára. HR alelnökként szeretném, ha az FMN egy olyan szervezeti kultúrát tudna kialakítani, melyben a tagok egytől egyig fontosnak érzik magukat. Azt szeretném, ha a csapatkohézió nem csak Teameken belül lenne erős, hanem egyesületi szinten is, és a HR Team az FMN életében egy olyan alappillér lenne, amely a szervezeti kultúra alakításával olyan tagsági élményt nyújt, amelyben a tagok biztatást, inspirációt, megértést, elfogadást találnak amellett, hogy szakmailag és emberileg is építkeznek.

facebook-letter-logo.png
linkedin-logo.png
envelope.png